Verzenden en Retour

Verzenden

Bij de huur van producten zitten de verzendkosten in de prijs inbegrepen. Het verhuurde product zal via Post NL worden verzonden of binnen Zoetermeer en omstreken (5km) kom ik het persoonlijk afleveren.

De overige producten uit de webshop worden verzonden door Post NL en daar zal standaard een verzendtarief van 4,99 euro in rekening worden gebracht.

Retour

Zodra u klaar bent om de verhuurde producten te retourneren, kunt u mij een whatsapp 0624850829 of een email: info@nona-birthsupplies sturen en zal ik per omgaande een ophaalafspraak inplannen (binnen Zoetermeer en omstreken) of een retouretiket mailen.  Zodra u het retouretiket heeft ontvangen kunt u het product afgeven bij het dichts bij zijnde Post NL afleverpunt bij u in de buurt. Hier zitten verder geen kosten aan verbonden.

Heeft u geen gebruik kunnen maken van het bevallingsbad en u retourneert dit samen met een ongebruikt en nog dicht  bevallingspakket, dan ontvangt u 65 euro retour. Dit is onze bevallingsgarantie.

Heeft u uw bad al besteld maar weet u voordat de levering plaats heeft gevonden dat u er helaas geen gebruik van zult maken, dan kan u de bestelling kosteloos annuleren en krijgt u het volledige bedrag teruggestort.

Voor de overige producten in de webshop geldt:

Binnen 14 dagen na ontvangst kunnen producten die ongebruikt, onbeschadigd en compleet in originele verpakking zijn, worden geretourneerd. 

Stuur een email naar info@nona-birthsupplies met daarin de aanvraag voor retour en voor welk product. Noteer hierbij gelijk de volgende gegevens:

Naam

Ordernummer

Bankrekeningnummer voor eventuele terugstorting.

Na het ontvangen van de aanvraag zal een retouretiket gestuurd worden via de mail. Met dit etiket kunt u het product afgeven bij de dichts bij zijnde aflever punt van Post NL bij u in de buurt.

Zodra de retournering is ontvangen zal er een email verstuurd worden ter bevestiging van ontvangst en zal de koopsom binnen 14 dagen terug gestort worden op de eerder genoemde bankrekeningnummer.