Wie ben ik?

Mijn naam is Ilona. Getrouwd met Dennis en wij zijn ouders van 2 mooie meiden, Rylee en Logann. Daarnaast hebben we nog een klein hondje Phoebe die ons gezin compleet maakt.

Ik ben trotse eigenaar van Nona Birth Supplies en www.badbevallingen.nl.

In 2016, toen ik voor het eerst zwanger was, was mijn droom om thuis te bevallen in een bevallingsbad. Helaas was ik medisch en mocht ik op dat moment ook niet in het ziekenhuis in een bad. Dit heb ik zelf als een heel groot gemis ervaren. Helaas is het een niet zo’n fijne bevalling geweest met gelukkig een wonderlijke goede uitkomst. Toen ik dit ging verwerken mocht ik mijn droombevalling beschrijven. Nou je kan raden wat daar natuurlijk in voor kwam. Het bevallingsbad.

Helaas door deze ervaring is mijn tweede bevalling een keizersnede geworden waardoor mijn droombevalling nooit uit gaat komen. Hier was ik trouwens helemaal ok mee.

Maar om de kans te krijgen om bij te dragen aan een fijne ervaring om de weeën op te vangen of zelfs te bevallen in bad voor andere vrouwen, kon ik niet laten liggen. En hier zijn we dan ook.

Ook ben ik gek op natuurlijke producten. Ik hoop in de toekomst daar ook leuke samenwerkingen voor aan te gaan en aan te kunnen bieden. Alles op 1 plek dus. Soms in de wildernis van het internet is het vinden van fijne producten alsof je Tarzan bent in een grote stad.

Voor vragen en/of opmerkingen mag je altijd contact met me opnemen. Ook als je iets mist in het assortiment.